[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cserepes lemez a családi és társasházak tetőfedésére

A cserepes lemez legnagyobb előnye a hagyományos kerámia vagy betoncseréppel szemben a kedvező ár és az egyszerű szerelhetőség.

Nem szabad figyelmen kívül hagynunk azt sem, hogy a cserepes lemezek súlya szinte elenyésző a kerámia vagy a beton tetőfedő társaihoz képest. A családi házak tetőszerkezete az idők múlásával egyre jobban vetemedik, szerkezetük évről évre romlik. Ebből kifolyólag nem tehetünk a meglévő tetőszerkezetre nehezebb tetőfedő anyagot, mint az előző, mert annak beláthatatlan következménye lehet.

Ha Ön mégis úgy gondolja, hogy meg van győződve arról, hogy a kerámia vagy a beton tetőfedő anyagok a legjobb megoldások egy viszonylag idős tető lefedésére, akkor Önnek számolni kell a szarufa szerkezet teljes felújításával, ami legalább annyiba kerül, mint a tetőfedő anyag 1,5 szerese.

Nem beszélve arról, hogy a hagyományos tetőcserepek képesek magukba szívni a nedvességet és ez plusz terhet jelent a tetőszerkezetnek.

Ellenben a cserepes lemez, a hagyományos tetőfedő anyagokhoz képest 1/5 könnyebb. Azaz a cserép 1m2 felületen kb. 22-25 kg- ot jelenet, addig a cserepes lemez csak 4,5-5 kg súly terhet képez a tetőszerkezeten.

Ennek tudatában hozza meg a legjobb döntést, és számoljon az esetleges felmerülő költséggegkel. A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy megéri beruházni a cserepes lemez fedésre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”647″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”646″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”645″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A trapézlemezek széles körű felhasználása

Kerítéselemek, válaszfalak, álmennyezetek és tetőfedő profilok. A trapézlemez gyorsan szerelhető és könnyű karbantartani.

Ezen felül az erős bordázat és a masszív teherbírás miatt, nagy szeretettel alkalmazzák ipari csarnokok, gabonatárolók, vagy mezőgazdasági géptárolók fedésére is.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”653″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”654″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”655″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az acél szelemenben rejlő előnyök

Az acél szelemen tökéletes választás csarnokok és ipari épületekhez. Időtálló termék, ellenáll az elemeknek, nem vetemedik vagy rozsdásodik.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]