A sokoldalú acéllemez.

Cégünk a síklemezek területén belül a hazai piac egyik legnagyobb termék kínálatával várja a vásárlókat. Vezető szerepünket azonban nem csak a széles választékban elérhető termékeinknek, hanem a gondosan kidolgozott minőségbiztosítási rendszerünknek és a az ügyfélorientált üzletpolitikánknak köszönhetjük. Ez többek közt munkatársaink több évtizedes szakértelmében és segítő készségében nyilvánul meg, hiszen a mi megrendelőink nem csak egyszerűen vásárolnak, hanem hasznos tanácsokat is kapnak.

Az igény már megvan, de a részletek még hiányoznak?

Munkatársaink a síkpanelekkel kapcsolatban nem csak hasznos tanácsokat adnak, hanem felmérve az igényeket szűkítik le a vásárlási lehetőségeket az Önnek leginkább megfelelő termékekre. Segítünk összeállítani az ideális síklemez típust a szükséges kiegészítőkkel együtt, illetve igény szerint biztosítjuk a helyszínre való szállítást és az összeállítást is.

A síklemezekről bővebbem:

A felhasználási körülményektől függően 0,5 mm-től egészen 1,25 mm-es vastagságig rendelhetőek meg a síklemezek, melyek tökéletes felületkezeléssel rendelkeznek.

Síklemez felületkezelések:

Termékeink horganyzott, alucink, 25 mikron poliészter és 35 mikron poliészter felületkezeléssel rendelhetőek meg a felhasználási igényeknek megfelelően.

Az esztétika forradalma – síklemez színek:

Standard színeink a RAL skála szerint rendelhetőek meg.
Bővebb információért keresse munkatársainkat, illetve kérje kedvező ajánlatunkat az egyéni igények szerint kialakított síklemezekre.