_kerteslec_honlap_3verz

A sokoldalú famintás kerítés léc.

Cégünk a kerítéslécek területén belül a hazai piac egyik legnagyobb termék kínálatával várja a vásárlókat. Vezető szerepünket azonban nem csak a széles választékban elérhető termékeinknek, hanem a gondosan kidolgozott minőségbiztosítási rendszerünknek és a az ügyfélorientált üzletpolitikánknak köszönhetjük. Ez többek közt munkatársaink több évtizedes szakértelmében és segítő készségében nyilvánul meg, hiszen a mi megrendelőink nem csak egyszerűen vásárolnak, hanem hasznos tanácsokat is kapnak. Mindegy, hogy kerítéslécet, szendvicspanelt vagy trapézlemezt vásárol tőlünk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Az igény már megvan, de a részletek még hiányoznak?

Munkatársaink a famintás kerítés léccel  – és az acél szelemennel kapcsolatban is – kapcsolatban nem csak hasznos tanácsokat adnak, hanem felmérve az igényeket szűkítik le a vásárlási lehetőségeket az Önnek leginkább megfelelő termékekre. Segítünk összeállítani az ideális kerítés típust a szükséges kiegészítőkkel együtt, illetve igény szerint biztosítjuk a helyszínre való szállítást és az összeállítást is.
famintás kerítésléc kapura felrakva

A kerítés lécekről bővebben:

A felhasználási körülményektől függetlenül 0,45 mm-es anyagvastagsában rendelhetőek meg az új kerítés elemek, melyek tökéletes felületkezeléssel rendelkeznek.
A kerítéslécek közötti 1,5 cm távolság megtartása mellett 8 darab léccel lehet számolni folyóméterenként.
Rögzítését, úgynevezett “opel” csavarral vagy pop szegeccsel ajánlott megoldani.

Háromféle hosszúságban elérhetőek:
1.250 mm
– 1.500 mm
– 1.700 mm
Az íves kerítésléceket készleten tartjuk, azonnal elvihető, felhasználható.
Nem kell a gyártásra várnia.

famintás kerítéscélc ára-min

A famintás kerítéslécek felületkezelések:

A kerítés lécek anyaga 0,45 mm acéllemez, melyen 220g/m2 horgany védi a nyels acélt a korrdálás ellen. Ezen felül további alapozó és passzíváló rétegek épülnek a horganyrétegre, majd csak ezt köveően láthatjuk a külső dekorálciós felületet, melynek oldalán 25 mikron festék vastagságban látható a fa mintázat tökéletes másolata.

Az esztétika forradalma – Famintás kerítéslécek színei:

Kínálatunkban az aranytölgy színű és a dió színű (ötét dió) felületkezeléssel rendelhetőek meg a felhasználási igényeknek megfelelően.

Bővebb információért kérje kedvező ajánlatunkat az igények szerint kialakított famintás kerítés lécekre.