Prémium kategórisás Cserepeslemez a legjobbaknak!

Ez a cserepeslemez csak azoknak ajánlott akiknek nem az ár a meghatározó, és nem az a célja, hogy csak tető legyen a házon. Ha Ön úgy gondloja, hogy egy tetőnek esztétikusnak, hosszú távúnak kelle lennie, akkor javaslom olvason tovább..

Nincs látható csavar rögzítés!

A Zet®look moduláris cserepeslemez kivételes esztétikáját a tetőfelületen látható csavarok teljes kiiktatása emeli ki. A továbbfejlesztett, de egyúttal kivételesen egyszerűen kivitelezésű beszerelési rendszernek köszönhetően a csavarok a cserepeslemez táblák alá lettek elrejtve. Ennek hatására egy vonzó, szimmetrikus mintázatú tetőfedést kapunk, amelynek harmóniáját egy rögzítő elem sem zavarja meg. Emellett a Zet®look moduláris cserepeslemez megőrzi Zet®roof modellből megismert tulajdonságokat:

  • magas bordázás „Z” típusú bordázattal (jogilag védett megoldás) amelynek köszönhetően a tetőfedés vizuálisan hagyományos kerámia cserépre hasonlít

  • modulok között mély árnyékok kialakulását eredményező „Z” típusú bordázat. Azt eredményezi, hogy a tetőfedés minden fényviszonyban egyedi, dinamikus formát mutat.

  • szimmetrikus formájának köszönhetően a kivitelező szabadon dönthet a beszerelés irányáról. A táblák szimmetrikussága lehetővé teszi továbbá a „tolódás” szerű beszerelést, ahol az egyes táblasorok el vannak tolódva egymáshoz képest

  • a modulos forma és a kompakt méret hatékony megoldásokat biztosít a termék szállítása, raktározása és az építési munka szervezése terén a dedikált tartozékok alkalmazásával egy tökéletesen kidolgozott tetőrendszert kap
 

Mi így szállítjuk a Zet look cserepeslemezt

A Zet®look moduláris cserepeslemezeket vissza nem váltható eur raklapokon szállítjuk. A megrendelt anyag kiszállításához nincs szükség erre szakosodott szállító igénybevételére. A szállítás során azonban ügyelni kell arra, hogy ne érje sérülés az anyagot a csomag szabad mozgása hatására. Egy raklapon 264 cserepeslemez van , tehát 212,52 m2 effektív fedőanyagot tartalmaz A könnyű modulok lehetővé teszik az anyag beszerelésének a helyszínére való szállítását (pl. létra, állvány), amelyet egy személy is elvégezhet, speciális berendezés felhasználása nélkül.
 

A cserepeslemezek levétele a csomagból az alábbi módzserrel

Figyelembe véve a lemezek szerkezeti felépítését (“Z” típusú borda), a bemutatott módon kell végrehajtani. A soron következő cserepeslemezeket nem szabad a táblák közvetlen megemelésével levenni. A táblák felemelése előtt előbb óvatosan nyomja előre néhány centimétert, hogy elkerülje az alatta lévő tábla bevonatának a sérülését.