A legnagyobb trapézlemez kínálat a hazai piacon!

A széles választékon kívül azonban az üzlet- és minőségpolitikánk az, ami igazán meghatározóvá tett minket az építőipar ezen szegmensében. Utóbbit elsősorban a szigorú minőségbiztosítási rendszerünk, előbbit pedig munkatársaink segítőkészsége biztosítja a megrendelők számára. Mi nem csak forgalmazzuk a trapézlemezeket, hanem a vásárlót kisegítve, együtt állítjuk össze az ideális lemeztípust a tökéletes kiegészítőkkel. Igény esetén pedig a megvásárolt trapézlemezek kivitelezési munkálataiban is közreműködünk.

Ami a legtöbb cégnek csak egy üzlet, nekünk bizalmon alapuló kapcsolat

 

Mi az, amit a trapézlemezekről tudni érdemes?

A méret a lényeg? – trapézlemez anyagvastagságok
Mivel a trapézlemezek többféle kivitelezési szándékhoz és igényhez alkalmazhatóak, többféle vastagságban érhetőek el, 0,5 mm-től egészen 1,25 mm-ig.
A biztos védelem minden időben – trapézlemez felületkezelés
Termékeink horganyzott, alucink, 25 mikron poliészter és 35 mikron poliészter felületkezeléssel rendelhetőek meg a felhasználási igényeknek megfelelően.

 

Trapézlemez típusok

Kínálatunkban az alábbi trapézlemez típusok találhatóak meg:

T-7, T-14, T-18, T-18 Eco, T-35, T-35 Eco, T-50, T-55, T-60, T-90, T-135, T-150, T-160.

 

T-7 Műszaki adatok Katt ide.

Trapezlemez-T7-1

Felhasználási területe:

Sokoldalúan felhasználható, minőségi termék, ami ideális választás garázsoldalfal-burkolatok, kerítéselemek, válaszfalak, álmennyezetek kialakításához. A felhasználási igényeknek megfelelő felületkezelési módról munkatársaink szívesen adnak bővebb tájékoztatást. Keresse őket bizalommal, ha időtálló és minőségi trapézlemezt szeretne rendelni! Kiváló ár-érték arányú trapézlemezeinkben garantáltan nem fog csalódni.

 

T-14 Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási terület:

Garázsajtók, konténerborítások, kerítéselemek, válaszfalak – ezekhez remek választás ez a modell, ráadásul ez a trapézlemeztípus tető és homlokzati változatban is kapható. Ha tetőrenoválásba kezd, nálunk nem csak a megfelelő tetőfedő-anyagokat tudja megvenni, de minden más eszközt és kiegészítőt is beszerezhet ugyaninnen, így a tetőfelújítási munkálatokat még egyszerűbben véghezviheti. Érdeklődjön!

 

T-18 Műszaki adatok Katt ide.

 

Trapézlemez

Felhasználási terület:

Vízelvezető horonnyal (vízorral) ellátott erős tetőfedő profil. A nagyon jó merevségű és sűrűn bordázott T-18 trapézlemez homlokzati, illetve tető kivitelben is gyártható. Ügyfeleink kétféle színből, bordóból és barnából választhatnak. Ha kérdése van, de nem talál megfelelő választ a termék részletes leírásában, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! Munkatársaink készséggel válaszolnak mindenre.

T-18 Eco Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási területe:

A T-18 Eco kiváló választás lehet kerítésekhez, álmennyezetekre, tárolók falára, és különböző ipari épületek borításához. A bordaközi merevítésekkel és vízorral ellátott trapézlemez széles kialakításának hála hatékony és gazdaságos megoldás.

 

 

T-35 Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási területe:

A T-35 típus tetőfedéshez és homlokzati trapézlemezként is alkalmazható. A bordaközi merevítésekkel erősített lemezzel masszív és merev szerkezetet lehet építeni. Ideális benzinkutak és kazánházak esetében, illetve mennyezeterősítéshez vagy betonnal kiöntött zsaluzatként is használható.

 

T-35 Eco Műszaki adatok Katt ide.

 

Trapézlemez

Felhasználási területe:

A 18 eco típusú trapézlemez után az egyik legjobb költséghatékonyságú trapézlemez. Kevesebb bordázattal rendelkezik, viszont a borda közi merevítés és a trapézprofil oldalfában található enyhe hajtás merevséget ad a trapézlemeznek. Elsősorban olyan ingatlanok tetejére javasoljuk, ahol fa szerkezettel van kialakítva tetőszerkezet. Állattartó istállók, baromfi ólak, szalmatárolók… stb.

 

T-50 Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási területe:

Az alacsony dőlésszögű tetőkhöz javasolt szerkezeti profilt leggyakrabban hőszigetelések hordozórétegeként, homlokzatok burkolataként és tetőhéjazatként alkalmazzák. Sajátos mintázatának köszönhetően felhasználható egyes, kettes és hármas tagozásban is.

 

 

T-55 Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási területe:

A vízelvezető horonnyal ellátott T-55 homlokzati profil szerkezeti lemezként, betonnal kiöntött zsaluzatként és mennyezetekhez is alkalmazható. Jó terhelhetőségének és strapabíróságának köszönhetően gyakran használják alátámasztási pontok közti távolság növelésére.

T-90 Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási területe:

A T-90 szerkezeti profil kimondottan ipari létesítmények esetében használt. Legfőképp csarnokoknál és nagy, magas épületeknél, de lapos tetős megoldásoknál is alkalmazható.

T-135 Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási területe:
Masszív, kiválóan terhelhető szerkezeti lemez. Leginkább az ipari építészetben, illetve széles fesztávú teherhordóknál alkalmazzák.

 

 

T-153 Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási területe:

Nagyon nagy terhelhetőségű szerkezeti trapézlemez, amely a nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben talál alkalmazásra. Leggyakrabban a multinacionális bevásárló központok mennyezetén találkozhatunk ezzel a típusú trapézlemezzel.

 

 

T-153 Műszaki adatok Katt ide.

Trapézlemez

Felhasználási területe:

A legnagyobb terhelhetőségű szerkezeti trapézlemez, amely több méteres beton szerkezetű épületek nagy fesztávolságának az áthidalására használnak. A hatalmas teher hordásnak köszönhetően ipari építészetben használatos.

 

 

Tetőszerkezeti trapézlemez

Trapézlemez anyagvastagságok

Trapézlemezeink a többféle kivitelezési szándékhoz és igényhez igazodva, többféle vastagságban érhetőek el:

0,5 mm, 0,63 mm, 0,7 mm, 0,75 mm, 0,88, 1,00 mm, 1,25 mm

 

Trapézlemez felületkezelések

Termékeink az alábbi felületkezelésekkel rendelhetők:

horganyzott, alucink, 25 mikron poliészter, 35 mikron poliészter

A trapézlemezek mellett foglalkozunk szendvicspanelekkel, cserepes lemezekkel, acél szelemenekkel is.
Mivel mindenki a legjobb árat szeretné kapni, ezért november 20-tól visszavontuk érvényes árlistánkat; minden kedves érdeklődőnek egyénre szabott árat adunk.

Trapézlemez felületkezelése

Trapézlemez színek

Standard színeink a RAL skála szerint rendelhetőek meg.
Jó tudni: a trapézlemezek élettartama a fényes, 25 mikronos poliészter vastagságban kb. 20 év; matt, 35 mikronos poliészter bevonat esetében pedig kb. 25 év; kínálatunkban megtalálható az 50 mikronos pur nagy ellenálló képességű bevonatú, melyre 30 év gyártói garanciát adunk.

Fényes poliészter bevonat esetén 25 mikron vastagságban. A trapézlemez élettartama kb. 20-25 év közé tehető.

Standard színek:

RAL 1002 RAL 1021 RAL 3000
RAL 3005 RAL 3009 RAL 3011
RAL 5010 RAL 6005 RAL 6029
RAL 7016 RAL 7035 RAL 8004
RAL 8017 RAL 9002 RAL 9005
RAL 9006 RAL 9010

Egyéb színek:

RAL 1015 RAL 6011

Speciális bevonatok:

horganyzott alucink

2. Matt poliészter bevonat esetén 35 mikron vastagságban. A lemez élettartama kb. 50 év.

Standard színek:

TK 28 TK 11 TK 23
TK 750 TK 31 TK 32
TK 33

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne, kérje ajánlatunkat, vagy hívjon minket a +36-30/905-5004 mobil számon!

Trapézlemez szerelése

A sokoldalú acéllemez

Cégünk a síklemezek területén belül a hazai piac egyik legnagyobb termék kínálatával várja a vásárlókat. Vezető szerepünket azonban nem csak a széles választékban elérhető termékeinknek, hanem a gondosan kidolgozott minőségbiztosítási rendszerünknek és a az ügyfélorientált üzletpolitikánknak köszönhetjük. Ez többek közt munkatársaink több évtizedes szakértelmében és segítő készségében nyilvánul meg, hiszen a mi megrendelőink nem csak egyszerűen vásárolnak, hanem hasznos tanácsokat is kapnak.

 

Az igény már megvan, de a részletek még hiányoznak?

Munkatársaink a síkpanelekkel kapcsolatban nem csak hasznos tanácsokat adnak, hanem felmérve az igényeket szűkítik le a vásárlási lehetőségeket az Önnek leginkább megfelelő termékekre. Segítünk összeállítani az ideális síklemez típust a szükséges kiegészítőkkel együtt, illetve igény szerint biztosítjuk a helyszínre való szállítást és az összeállítást is.

 

A síklemezekről bővebben:

A felhasználási körülményektől függően 0,5 mm-től egészen 1,25 mm-es vastagságig rendelhetőek meg a síklemezek, melyek tökéletes felületkezeléssel rendelkeznek.

 

Síklemez felületkezelések:

Termékeink horganyzott, alucink, 25 mikron poliészter és 35 mikron poliészter felületkezeléssel rendelhetőek meg a felhasználási igényeknek megfelelően.

 

Az esztétika forradalma – síklemez színek:

Standard színeink a RAL skála szerint rendelhetőek meg.
Bővebb információért keresse munkatársainkat, illetve kérje kedvező ajánlatunkat az egyéni igények szerint kialakított síklemezekre.

Velünk jobban jár! – Épületburkolatok Kft.
Minőségi trapézlemez forgalmazás